Idealna rešitev za merjenje temperature ob prihodu na delovno mesto.

Merjenje temperature v podjetju ob prihodu na delovno mesto ni več samo ena izmed možnosti – zdaj je postalo obvezno. Vlada RS je namreč sklenila, da bo treba ob vstopu v delovne prostore meriti temperaturo zaposlenih in obiskovalcev. Nikar ne skrbite – rešitev je na dlani! COVID točka za merjenje telesne temperature je nekaj, kar morate imeti. Zakaj?

Po mnogih napovedih nam jesenski meseci prinašajo izrazito poslabšanje COVID epidemiološke slike in odgovorni smo, da storimo vse kar je v naši moči, da zavarujemo sebe, svoje najbližje in sodelavce.

Ravno na delovnem mestu je preventiva najtežja, saj v relativno majhen prostor dnevno prihajajo ljudje iz vseh vetrov. Ne vemo, kje so bili, kaj so počeli in ali se držijo vseh priporočil.

Zato je pomembno, da preverimo stanje naših uslužbencev in obiskovalcev že pred vstopom v naše prostore, saj lahko le tako zagotovimo varno delovno okolje.

Kaj je COVID točka za merjenje temperature v podjetju

COVID Točka za merjenje temperature v podjetju se vzpostavi na vhodu (ali vhodih) v stavbo, kjer sistem s pomočjo termalne kamere v realnem času preverja temperaturo vstopajočega. V kolikor je ta povišana, sistem samodejno opozori na možnost okužbe. Na ta način boste zagotovili varnost vseh. Temperaturo lahko izmeri do 50 posameznikom v eni sami minuti.

Kaj potrebujete?

Sistem je sestavljen iz zmogljive kamere za razpoznavanje termo lastnosti mimoidočega, z dodatno kamero za spremljanje slike, stojala za kamero in računalnika z naprednimi algoritmi ter programsko opremo ki zagotavlja točnost izmerjenih podatkov do 0,5 stopinje Celzija. Sistem se lahko preko HDMI kabla priključi na katerikoli televizor ali monitor.

V VIDEU SI OGLEJTE, KAKO SISTEM DELUJE!

Sistem za merjenje temperature v podjetju lahko postavite kamorkoli, montaža in osnovne nastavitve pa trajajo vsega skupaj 15 minut. Sistem vam dostavijo osebno in izvedejo tudi osnovno predstavitev in usposabljanje. Po želji uredijo tudi montažo in zagon.

Za več informacij, prospekt ali ponudbo pošljite povpraševanje po elektronski pošti, pokličite ali izpolnite spodnji obrazec. 

ZASLON TELECOM D.O.O.

T: 01 563 4330

M: prodaja@zaslon-telecom.si

Kontaktni obrazec

Ime *

E-naslov *

Predmet

Sporočilo

Koliko črk ima beseda ZASLON